Om os

Om os

Velkommen til en oversigt over Insatech's medarbejdere. Her finder du information om vores telefonnumre, e-mailadresser og ansvarsområder.

 

Om os


Vi leverer instrumenter, kalibrering og service til industrien

Insatech har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering og service til industrien i Danmark. Vi har et bredt udvalg af instrumenter inden for blandt andet: flow, niveau, analyse, tryk og temperatur. Derudover har vi vores eget kalibreringslaboratorium, hvor vi kan udføre akkrediterede kalibreringer til pharmaindustrien. Vi kan desuden hjælpe dig med at udvikle nye systemer og styringer til din proces eller udskifte de eksisterende. Vi er kort sagt drevet af vores passion for instrumenter, procesoptimering og vores ønske om at være din komplette instrumenteringspartner.

Med os som leverandør får du gavn af vores mere end 30 års erfaring, der gør os i stand til at tilbyde dig teknisk viden inden for branchespecifikke applikationer og dokumentationskrav. Vi arbejder for fødevare-, pharma-, energi-, marine-, vand-, spildevand-, olie- og gasindustrien. Vi udvikler, producerer og leverer desuden vores egne løsninger globalt til marine- og pharmavirksomheder. Vi er ejet af koncernen Addtech, der består af ca. 140 selvstændige virksomheder, der alle sælger højteknologiske produkter og løsninger til kunder primært i produktionsindustrien. 

Fakta om Insatech

Vidste du, at Insatech står for Instrumentation and Automation Technology, har hovedkontor i Bårse, satellitkontorer i Odense samt Aalborg - og, at vi i dag er over 80 Insatech'ere fordelt over hele Danmark. Derudover har vi agenter i over 20 lande og er distributører for mere end 35 brands, heriblandt nogle af verdens største instrumentproducenter, såsom VEGA, Yokogawa og Suez. I 2019/2020 har vi: 
  • hjulpet 948 kunder
  • solgt 351.928 varer    
  • afsendt 3.836 pakker fra vores lager
  • haft 9.688 servicetimer og 3.375 projekttimer 
  • udført service i Melbourne 16.116, 82 km væk fra vores hovedkontor  
  • fejret fire 5-års jubilæer, ét 10-års jubilæum, to 15-års jubilæer, ét 20-års jubilæum og ét 30-års jubilæum    
  • tilsammen oparbejdet over 650 års erfaring i Insatech regi  
  • haft glæde af den længst ansatte Insatech’er i 30 år
Du kan læse meget mere om os her!


 
       

Downloads