VEGAPOINT er enkel, fleksibel og et godt køb

VEGAPOINT er enkel, fleksibel og et godt køb

 

VEGAPOINT er enkel, fleksibel og et godt køb

Kapacitiv måling

Alle de produkter vi finder på hylderne i supermarkederne, er på et eller andet tidspunkt blevet fyldt på en form for emballage. For den nye VEGAPOINT niveau switch er det ligegyldigt om mediet, der skal påfyldes, er et faststof, en væske eller en viskos pasta. Måleren detekterer alle medier pålideligt, og sender de nødvendige informationer videre til dit kontrolsystem. Derudover er VEGAPOINT også et oplagt valg til monitorering af hjælpeprocesser i maskiner og systemer. Den kommer med et stort udvalg af procesfittings og takket være en 360° indikator kan sensorens status altid ses. 

Find din VEGAPOINT her
Hvad er anderledes?

Den øgede målefrekvens har gjort det muligt for VEGA at designe en markant mindre målespids. Dette gør det muligt at installere den yderst følsomme kapacitive sensor i helt små beholdere og rør. Med den integrerede temperaturkompensering og en Teach-In justering kan VEGAPOINT også bruges i lette faststoffer eller i processer med skiftende betingelser.

Selv i batchproduktion, med skiftende produkter, kan du altid være sikker på at få en ensartet, stabil detektering – også på tværs af dit produktsortiment – takket være den intuitive opsætning med smartphone, der i princippet virker med alle medier.
 
Tjek #Diptheswitch-challenge på LinkedIn for at se hvad VEGAPOINT kan måle på.

Enkelt design

De nye VEGAPOINT sensorer har et meget kompakt design. De fungerer med alle væsker, som har et vandindhold på 10 % eller højere uden behov for justering, og med justering kan alle medier, inklusive faststoffer, i princippet håndteres uden problemer. VEGAPOINT præsterer godt, selv ved høje temperaturer op til 100 °C. Når nogle sensorer kæmper med at levere pålidelige resultater under disse forhold, har VEGAPOINTen ingen vanskeligheder – ganske enkelt på grund af det indbyggede temperaturkompenserings-system, der let og pålideligt løser problemet elektronisk.

Genial idé

Takket være den tydelige signalvisning på 360° og de 256 valgfrie farver angiver VEGAPOINT altid den nuværende status sikkert og præcist. Selv i usædvanlige installationssituationer præsterer sensoren overbevisende med fleksibiliteten i behold. Justeringsmulighederne, der følger med VEGA TOOLS app’en, gør det desuden muligt at håndtere selv den mest omfattende applikation. Derudover gør IO-Link det muligt at lave intelligent integration til eksisterende systemer. 


Vil du vide mere så kontakt:

Jørgen Strange
Product Manager Level and Pressure

Direct: +45 2761 4508
E-mail: jorgen.strange@insatech.com