Logo

Kort om Systec Controls

Systec Controls er en innovativ og dynamisk virksomhed med mere end to årtiers ekspertise inden for industriel flowmålingsteknologi og laboratorievaliderede miljøovervågnings- og måleteknikker. Et eksempel på deres kompetencer er deltaflow, som er et midlende pitotrør, hvis specielle profil har introduceret en særlig dimension til dp-måling.

Systec Controls tilbyder innovative teknologier, herunder ultralydsflowmålingsløsninger, alsidige produkter, individuel rådgivning og fremragende service, der passer til hver enkelt kunde. Som følge heraf er de en af ​​de førende leverandører inden for industriel flowmåling af clamp-on og in-line systemer, helt og delvist fyldte rør, gennemsigtige og kontaminerede medier.

Siden 2006 har Systec Controls leveret gas-masseflowmålere til bilindustrien, og denne nye teknologi tilbyder unikke fordele for motorfabrikanterne - høj modstandsdygtighed over for forurening, en ekstraordinær høj levetid og meget høj nøjagtighed selv ved pulserende flow. Dette bidrager til reduktionen af ​​forurenende gasser, en stigning i motorens effektivitet og hjælper producenterne med at opfylde miljøregler og emissionsstandarderne.

Besøg Systec Controls' hjemmeside

Se alle Systec Controls produkter her
Tilbage til toppen

Search