Logo

Marinebranchen har i de seneste år stået over for en stor forandring, hvor der er kommet større fokus på miljøkrav herunder udledning af blandt andet svovl, olie og spredning af invasive arter via ballastvand. Derudover vil der i fremtiden være et stigende fokus på at gøre skibene mere miljøvenlige og reducere CO2-udledningen, blandt andet ved at optimere skibets brændstofsforbrug og performance.

Hjælp til den daglige drift og til at overholde miljøkrav

Vi kan hjælpe dig med både din daglige drift og med at overholde emissions- og miljøkrav. Til din daglige drift af skibet kan vi levere marinegodkendte måleinstrumenter og kalibreringsværktøj. Derudover leverer vi forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at overholde miljøkrav, det kan for eksempel være:

  • Oil Discharge Monitoring System (ODME), der sørger for, at du ikke udleder mere olie end tilladt
  • Ballast Water Management Systemer (BWMS), der ved hjælp af UV sørger for, at du ikke spreder invasive arter

Få indblik i dit forbrug, nedbring udledningen af CO2 og spar penge

Sidst men ikke mindst kan vi hjælpe dig med at få indblik i dit brændstofforbrug ved hjælp af vores Fuel Consumption og Performance Monitoring systemer. Med systemerne indsamler du løbende data omkring, hvordan dine skibe bliver sejlet, hvorefter du kan optimere disses sejlmønstre og dermed spare brændstof og penge. Ligeledes kan du  se effekten af de tiltag du udfører, for eksempel til at sammenligne, hvor stor effekten er ved to forskellige bundmalinger.

 

Se vores marineprodukter her

Lær mere om vores Marineteam i denne video

Med afsæt i vores mere end 30 års erfaring med instrumentering har vi siden 2013 arbejdet fokuseret på marineindustrien og vi kan derfor hjælpe dig med både løsninger, instrumenter, service, kalibrering og idriftsættelse globalt. Vi har blandt andet installeret over 2000 flowmålere på mere end 500 skibe verden over i bl.a. Singapore, Houston og Algeciras.

Insatech Branche Marine
Tilbage til toppen

Search