Logo

Nogle gange bliver afstanden lidt for stor til et hurtigt teknikerbesøg, men med vores ServiceDesk og Remote Service er hjælpen kun et opkald væk.

Flyttet måling gav problemer

Da Maskinmester Rasmus Agesen fra Thisted Kraftvarmeværk ringede til Insatech’s ServiceDesk, var det for at få hjælp til at løse et problem med deres niveaumåling, som var blevet flyttet til en ny placering i nedfaldsskakten. Når affaldet er brændt færdig i ovnene, falder slaggerne ned i et vandbassin, hvor niveauet måles med en radar, som ikke er i berøring med slaggerne. Men efter flytningen var måleren periodisk begyndt at vise et niveau, som var højere end det var i virkeligheden, hvilket gav en del driftsforstyrrelser, og driftspersonalet turde ikke længere stole på målingen.

I samarbejde med Rasmus Agesen gik vi i gang med at klarlægge problemet. Det nye installationssted blev gennemgået via et videoopkald, og de loggede måledata blev kigget igennem. Her fremgik det, at målingen slog ud, når slagger passerede målerens synsfelt, og viste derfor et forhøjet niveau. Efter problemet var blevet klarlagt, gennemgik vi tegningerne af skakten for at finde en bedre egnet placering, og måleren blev efterfølgende flyttet af driftspersonalet. Via vores Remote Service tilgik vi måleren og indstillede den til sin nye placering. Under indstillingen kunne Rasmus Agesen følge med på skærmen, og fik ligeledes mulighed for at lære noget nyt om radarmåling, og den software, der bruges til indstilling af instrumenterne.

Med hjælp fra ServiceDesk’en fik Rasmus Agesen mulighed for selv at fejlfinde og udbedre niveaumålingen, uden at han skulle vente på en tekniker. Derudover fik han lært lidt mere om radarinstrumenterne og deres indstillingsmuligheder, så han er bedre rustet næste gang, han skal flytte en måler. Thisted Kraftvarmeværk har i dag en stabil og troværdig måling, de kan stole på.

Måleren blev flyttet fra midten til siden af skakten, og måler nu uden forstyrrelser.

VEGA Original Placering
VEGA Remote Service
VEGA Ny Placering
VEGA Original Placering
VEGA Remote Service
VEGA Ny Placering

Thisted Kraftvarmeværk i tal

I/S Kraftvarmeværk Thisted producerer el og varme til byen, blandt andet ved at brænde affald. Overskudsvarmen sendes via fjernvarmenettet ud til egnens varmeforbrugere.

Årligt forbrændes mere end 50.000 tons affald på kraftvarmeværket, hvilket producerer ca. 115.000 MWh varme, der afsættes til Thisted Varmeforsyning – ca. 2/3 af forbruget i Thisted. Udover varme produceres der ca. 26.000 MWh elektricitet, hvoraf mere end 80% afsættes til elforbrugere. Det er elektricitet svarende til 4.500 familiers årlige forbrug. Desuden genanvendes omkring 9.000 tons slagger til bundsikring i veje, stier og pladser m.v. samt 900 tons jernskrot og 100 tons metaller. Fra røggasrensningssystemet opsamles 1.000 tons flyveaske samt 200 tons gips og slam årligt, som deponeres i et specielt depot.

Kraftvarmeværk Thisted 1920X1080

ServiceDesk


Mandag - torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 14:00
Lørdag - søndag:
Lukket

Telefon
+45 7060 6095

Email
service@insatech.com

Ring til vores ServiceDesk, hvis du gerne vil bestille eller har spørgsmål omkring service og kalibrering.
Tilbage til toppen

Search