Service/Kursus i Functional Safety for teknikere - SIL - TÜV

Kursus i Functional Safety for teknikere - SIL - TÜV

Formålet kurset i Functional Safety for teknikere er at klæde de personer, der sørger for service, kalibrering og vedligehold af sikkerhedsanlæg, på til udførelse af de daglige opgaver i henhold til de internationale standarder IEC 61508: edition 2010 and IEC 61511 edition 2016.

Hvad er Functional Safety?

Functional Safety er en systematisk måde at betragte sikkerhedsniveauet i sit procesanlæg, set ud fra styringen af processen, identificering af risici for mennesker, materiel og miljø, samt beregne og anskueliggøre hvilke tiltag man kan udføre for at imødegå denne risiko.

Målgruppe

Uddannelsen er relevant for dig, der er operatør eller ingeniør og involveret i test, kalibrering, vedligehold og afvikling af sikkerhedssystemer med behov for den elementære viden omkring SIL/Functional Safety.

Du skal have:

  •  Minimum 2 års praktisk erfaring med Functional Safety

Det praktiske

Kurset løber over 3 dage, hvor to af dagene er undervisning, og den sidste dag er en skriftlig eksamen bestående af 2 dele; den ene indeholder 40 spørgsmål med ’multiple choice’ besvarelser og den anden består af 10 åbne spørgsmål.

Prisen er inklusiv frokost, kursusmateriale, eksamination og certifikat.

Vi hjælper gerne med bestilling af hotel i nærheden, hvis du har brug for overnatning.

Efter eksamen

Efter en bestået eksamen vil du få et uddannelsesbevis udstedt af TÜV Rheinland og du vil efterfølgende være TÜV certificeret Functional Safety Technician (SIS).


Dato:       22.-24. september 2021
Tid: 9:00-17:00
Sted: Insatech i Bårse
Pris: 15.200,- kr. eksklusive moms
(Prisen faktureres ved bekræftet tilmelding)
Sprog:      Undervisningen foregår på engelsk.


Tilmelding


Du kan tilmelde dig ved at skrive eller ringe til:

Annette Henriksen
ahe@insatech.com
2761 4528