Job: Servicetekniker - Jylland og Fyn

Job: Servicetekniker - Jylland og Fyn

 

Job: Servicetekniker - Jylland og Fyn

Servicetekniker - Procesinstrumentering - Jylland&Fyn

For at styrke virksomhedens position i Vest Danmark, søger vi en servicetekniker indenfor procesinstrumentering.

Stillingen:

Som vores nye servicetekniker bliver du en del af Industri Serviceteamet, som udfører service, fejlfinding og installation for vores kunder i Danmark. Teamet består af 10 engagerede teknikere. Du bliver vores første servicetekniker med fast base vest for Storebælt, og får derfor stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af servicefunktionen.

Du vil primært komme til at arbejde inden for forsyning, industri og fødevarer, hvor opgaverne vil spænde vidt, blandt andet:
  • Kalibrering af tryk-, temperatur-, niveau- og flowtransmittere.  
  • Installation af nyt udstyr.  
  • Fejlfinding på allerede installeret udstyr.  
  • Teknisk support til kunder og virksomhedens sælgere.  
Der kan i beskedent omfang være tale om servicering af 3. parts produkter, herunder komponenter relateret til hydrauliske anlæg.
Med udgangspunkt fra din egen bopæl vil arbejdet primært foregå i Jylland og på Fyn, men du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet inden for landets grænser. Når du ikke er på serviceopgaver hos kunderne, får du base hos vores samarbejdspartner i Kjellerup, som ligger mellem Silkeborg og Viborg.

Kvalifikationer:

Du har en elektronikbaggrund, eller evt. en anden teknisk basisuddannelse kombineret med erfaring/færdigheder inden for instrumentering.

Som person er du pålidelig, ihærdig og dygtig, samtidig med at du besidder en faglig stolthed, som gør, at du kan sætte dig i kundens sted og ikke giver op på en opgave, før der er fundet en løsning, som både kunden og du selv er tilfreds med.

Du skal være selvstændig og have lysten til at arbejde alene, men skal også kunne se fordelen i at være en del af et team - både på det faglige og sociale plan.

Der tilbydes:

En ansættelse i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor medarbejderne betragtes som virksomhedens vigtigste resource. Det betyder:
  • En energisk arbejdsplads præget af godt humør og gensidig respekt.  
  • En grundig oplæring inden for tekniske og markedsmæssige forhold.  
  • En fast månedsløn, overtidsbetaling, pension, og sundhedsordning.  

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer til: cb@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Claus Bjerring fra Profil Search på tlf. 21 78 55 55.