JOB: Skal du være Product Manager i vores Marineafdeling

JOB: Skal du være Product Manager i vores Marineafdeling

 

JOB: Skal du være Product Manager i vores Marineafdeling

Er du uddannet indenfor den tekniske branche som f.eks. maskinmester, og vil du bruge din viden i en kommerciel stilling? Så er du måske vores nye Product Manager, der bl.a. skal arbejde med vores digitale reservedelssalg.

Insatech har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering, service og specielle løsninger til industrien i Danmark og store dele af det nære udland. Vi er en 175 mio. DKK forretning med over 70 engagerede Insatech’ere, der sælger, designer, udvikler løsninger, servicerer, tester og opgraderer instrumentløsninger til vores kunder i proces- og marineindustrien.

Vi har oplevet vækst i næsten alle industrisegmenter i de seneste år, og har været igennem en rejse med mange nye løsninger, opfindelser, teknologier, kunder samt en øget vækst og indtjening.

I vores Marine afdeling ønsker vi at fortsætte denne spændende rejse ved at ansætte en ny Product Manager, der målrettet skal udfylde en central funktion i afdelingen, og bl.a. skal arbejde med vores digitale reservedelssalg.

Som Product Manager i vores Marine afdeling, bliver du en del af et team med meget passionerede og dygtige medarbejdere, der favner bredt fra det stærkt kommercielle til unik teknisk ekspertise. Teamet sælger ikke blot vores løsninger, de er også selv en stor del af vores løsninger, da de med deres mange års erfaring og tekniske uddannelsesbaggrund rådgiver vores kunder, for at hjælpe dem med en bedre, sikrere, stabil og mere bæredygtig fremtid. 

Du bør søge jobbet som vores nye Product Manager, hvis du:
  • Har en maritim eller teknisk baggrund, f.eks. maskinmester eller anden lignende teknisk uddannelse  
  • Brænder for support og teknisk rådgivning af kunder i tæt samarbejde med kolleger i salgs- og serviceafdelingen  
  • Trives med daglig ordremodtagelse og -behandling, samt udarbejdelse og opfølgning af tilbud og løsningsforslag, på enkeltstående produkter og komplette løsninger  
  • Vil være primus motor for vores digitale reservedelssalg, herunder artikel skrivning og opdatering af hjemmeside  
  • Syntes det er spændende at deltage i udstillingsaktiviteter, events og kundeseminarer, samt i planlægning af nye salgs- og marketingsaktiviteter   
  • Kan kommunikere ubesværet på engelsk i både skrift og tale og er rutineret bruger af MS Office pakken  

Det er en fordel, hvis du har produktkendskab til et eller flere af vores produktområder, men det er ikke et krav. Hvis du har en anden relevant uddannelse eller brancheerfaring, hører vi også gerne fra dig.

Som Produkt Manager er det vigtigt at du er både udadvendt og kommercielt orienteret. Du vil komme til at arbejde i en intern stilling med mange forskellige kolleger, kunder og samarbejdspartnere, og derfor er samarbejde, gode verbale evner og at du er positiv og tillidsvækkende nøglen til din succes i jobbet. Det er desuden væsentligt, at du er videbegærlig og ærekær overfor dine opgaver, samt en god team worker, der proaktivt forstår at vedligeholde og udbygge langvarige kunderelationer.

Vi tilbyder et job i en flad organisation med korte beslutningsgange, stor frihed til selv at påvirke din hverdag og dine udviklings- og uddannelsesmuligheder samt en attraktiv gage og andre goder.

Lyder det som noget for dig? Så send en kort ansøgning og dit CV til vores HR Manager Lone Lund-Jacobsen: hr@insatech.com. Ansøgningsfristen er den 23.august 2021. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte General Manager Marine Group, Kristian Nielsen på tlf. 22 22 06 93.

Insatech A/S er ejet af Addtech AB i Sverige, der er noteret på Nasdaq i Stockholm. Du kan finde mere information om os på www.insatechmarine.com, www.insatech.com  og www.addtech.com.