JOB: Salgschef

JOB: Salgschef

 

JOB: Salgschef

Har du erfaring som leder af et stærkt salgsteam, og er du ambitiøs, reagerer målrettet og beslutsomt i et forandringsorienteret miljø? Så er du måske vores nye salgschef, der skal stå i spidsen for vores state-of-the-art løsninger og services.

Insatech har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering, service og specielle løsninger til industrien i Danmark og store dele af det nære udland. Vi er en 175 mio. DKK forretning med over 70 engagerede Insatech’ere, der sælger, designer, udvikler løsninger, servicerer, tester og opgraderer instrumentløsninger til vores kunder. Vi har oplevet vækst i næsten alle industrisegmenter i de seneste år. Det har været en fantastisk rejse, med mange nye løsninger, opfindelser, teknologier, kunder samt en øget vækst og indtjening.

Vi ønsker at fortsætte denne rejse ved at ansætte en ny salgschef, til at styrke den fortsatte vækst, og vi søger derfor en ny lederkollega, der forstår udfordringerne i flere industrisegmenter, og hvordan vi bedst muligt hjælper kunderne med at imødegå disse.

Som salgschef får du ansvaret for 17 meget passionerede og dygtige medarbejdere, der favner bredt fra det stærkt kommercielle til unik teknisk ekspertise. Salgsteamet sælger ikke blot vores løsninger, de er også selv en stor del af vores løsninger, da de med deres mange års erfaring og tekniske uddannelsesbaggrund rådgiver vores kunder, for at hjælpe dem med en bedre, sikrere, stabil og mere bæredygtig fremtid. Du vil desuden få ansvaret for at udvikle og eksekvere en selvstændig forretningsplan, og det forventes også, at du vil få selvstændigt ansvar for enkelte udvalgte kunder.

Du bør søge jobbet som vores nye salgschef, hvis du:

  • Har erfaring som leder af et stærkt salgsteam  
  • Brænder for at bringe dit personlige lederskab i spil hver dag  
  • Er dygtig til at danne tillidsfulde relationer og frigøre energi til teamet  
  • Er glad for at sparre med dine medarbejdere, så de udvikler deres potentiale  
  • Kan danne trygge rammer, og de bedste forudsætninger for at vise vejen, så I sammen opnår de fastsatte mål  
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner  
  • Trives i salgsprocessen og i selskab med kunder  
  • Har en teknisk/kommerciel baggrund og det er naturligt for dig at sælge komponenter, service og løsninger  
  • Forstår fremstillingsprocesser og hvordan de udvikler sig  
  • Det er en fordel, hvis du har en god og solid lederuddannelse, samt erfaring fra fabriks- eller procesautomationsbranchen.  
Som salgschef rapporterer du til vores administrerende direktør og bliver en del af et erfarent lederteam. Da du vil komme til at arbejde med mange forskellige kolleger, kunder og samarbejdspartnere, så er samarbejde, gode verbale evner og at skabe venlige og troværdige relationer nøglen til din succes i jobbet. Det er desuden væsentligt, at du kan reagere hurtigt, beslutsomt og målrettet.

Vi tilbyder et job i en flad organisation med korte beslutningsgange, stor frihed til selv at påvirke din hverdag og dine metoder, udviklings- og uddannelsesmuligheder samt en attraktiv gage og andre goder.

Lyder det som noget for dig? Så send en kort ansøgning og dit CV til vores HR Manager Lone Lund-Jacobsen: hr@insatech.com. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores administrerende direktør Jacob Møller på tlf. 2743 0267.

Insatech A/S er ejet af Addtech AB i Sverige, der er noteret på Nasdaq i Stockholm. Du kan finde mere information på www.addtech.com