Logo

Kort om Exner Process Equipment

Exner Process Equipment er et forholdsvist ungt tysk firma, som har eksisteret siden 2004. De to grundlæggere har 15 års erfaring inden for måleteknikker i procesindustrien. Firmaet læg­ger stor vægt på fleksibilitet og produktkvalitet og har en god forståelse for, hvordan armaturer skal designes for at opnå en god måling, med minimal vedligehold og lang levetid. I gennem tiden har de to grundlæggere været med til at designe mange af de procesarmaturer til væskeanalyse der findes på markedet.
I deres produktprogram findes ar­maturer til elektroder i væskeana­lyse, til stort set alle applikationer i bl.a. den kemiske og pharmaceu­tiske industri. Både til sanitære opgaver, men også de meget be­skidte. Findes der ikke en løsning som standard, er de ikke blege for at der måske kan udvikles et specielt design.

"Premium-quality is our Standard"

Exner Process Equipment 

Exner er ISO9000-certificerede og udnytter deres ekspertise og ny teknologi til at udvikle og optimere deres produkter løbende til forskellige anvendelsesområder. De ønsker deres kunder oplever sikre, effektive og præcise processer. 

De skriver selv: "Quality is our result of team spirit and cooperation. We make our customers and ourselves happy with our quality."

Besøg Exners hjemmeside

Se alle Exner produkter her
Sddefault Exner
Tilbage til toppen

Search