Logo

Brug af hjemmesiden

Insatech A/S giver dig tilladelse til at kigge på denne side og printe eller downloade materiale, der vises på siden, til dit eget personlige, ikke-kommercielle brug forudsat, at du sørger for, at alle påbud og forbud vedrørende ophavsret, varemærke og anden ejendomsret respekteres.

Du må derfor ikke uden skriftlig tilladelse fra Insatech A/S på nogen måde kopiere, reproducere, uploade, videresende eller distribuere indholdet af hjemmesiden, herunder tekst, billeder, lyd og video til kommercielle formål.

Indholdet under denne hjemmeside må heller ikke placeres i rammer på tredjemands hjemmesider (forbud mod framing).

Nyhedsmedier

Er du en del af et nyhedsmedie, er du velkommen til at bringe nyheder fra vores nyhedsside uden skriftelig tilladelse. Nyheden skal dog indeholde navnet Insatech eller Insatech A/S, og så vidt det er muligt, et direkte link til nyheden. Hvis du anvender en nyhed fra vores side, sætter vi pris på, at du giver os besked herom på marketing@insatech.com.

Ønsker I at bringe andet tekst fra siden på jeres egen hjemmeside, bedes i kontakte os og få en skriftelig tilladelse. Det gælder dog altid, at tekst der ikke er indeholdt under nyhedssiden, skal have navn og direkte link til teksten, som bliver kopieret.

Tilbage til toppen

Search