Logo
5RESULTATERNULSTIL
169 Valve Instrumentation Mn 78 40 Regulator 520X390 Wht
Tilbehør til ventiler

Masoneilan – Air Filter Regulator 78

Masoneilan - Air Filter Regulator 78 er en kompakt luftfilter regulator med høj ydeevne. Den anvendes hovedsageligt til at sikre en stabil tilføring af trykluft til for eksempel transducer og positioner på kontrol- og reguleringsventiler.

169 Masoneilan SVI 2
Tilbehør til ventiler

Masoneilan – Digital positioner SVI II AP

Digital positioner SVI II AP fra Masoneilan er en let, enkel og præcis positioner til styring af enkelt- eller dobbeltvirkende pneumatiske aktuatorer. Den fås med HART protokol - 4 - 20mA og i beskyttelsesklasse IP66.

169 Masoneilan SVI 1000
Tilbehør til ventiler

Masoneilan – Digital positioner SVi1000

SVi1000 Digital positioner fra Masoneilan understøtter HART-kommunikation - 4-20mA-signalet, hvilket gør det til et rigtig godt valg til kontrolsystemmer med 4-20mA styresignal.

169 Valve Positioners Mn Svi Ff
Tilbehør til ventiler

Masoneilan – Digital positioner SVI FF

Digital positioner SVI FF (Fieldbus foundation) fra Masoneilan er en let, enkelt og præcis positioner til styring af enkelt- eller dobbeltvirkende pneumatiske aktuatorer. Positionen kan anvendes til både lineære og roterende ventiler.

Insatech Masoneilan SVI3 Digital Positioner 16 9
Tilbehør til ventiler

Masoneilan Digital valve positioner SVI3

Masoneilan SVI 3 er en brugervenlig digital ventilpositioner til pneumatiske kontrolventiler. Ved at bruge avancerede kontrol- og diagnostiske algoritmer, sammen med gennemprøvet berøringsfri sensorteknologi, leverer SVI nøjagtig, hurtigreagerende og pålidelig positioner performance. Kan fås med Ex godkendelse.

No results found

Tilbage til toppen

Search