Proces Dage 2017

Proces Dage 2017

Kom og vær med når Insatech inviterer til Proces Dage 2017 i Odense Congress Center d. 15. og 16. marts 2017. Der vil være op til 40 seminarer inden for forskellige brancher og mulighed for at få en snak med vores hovedleverandører.

 

Medium_insatech_procesdage_logo_color

Proces Dage 2017

Den 15. og 16. marts 2017 inviterer Insatech inden for til Proces Dage 2017

I løbet af de to dage vil der blive afholdt 40 seminarer hvor du bliver opdateret på produkter og tendenser inden for flere forskellige brancher såsom pharmaceutisk, biotek, føde- og drikkevarer, offshore, energiproduktion, olie&gas.  

Imellem seminarerne vil der være mulighed for at besøge vores hovedleverandører i det store udstillingsområde, hvor de står klar til en snak. I den forbindelse vil der som noget nyt blive arrangeret guidede ture rundt til forskellige leverandører, så du kan tale med netop de leverandører, der udvikler produkterne der har relevans for dig og din virksomhed. 

Prisen per dag er 1.175 excl. moms eller du kan få begge dage med overnatning, fuld forplejning og netværksarrangement-aften for kun 3.900 excl. moms.

Registrer dig online
Du kan nu tilmelde dig online og registrere hvilke seminarer du gerne til deltage i. Følg blot linket her og udfyld formularen.

Programmet er landet!

De 40 seminarer er fordelt på 2 dage, så det er bare om at være klar til at suge til sig. 

Læs det fulde program via PDF’en herunder. Vær opmærksom på at programændringer kan forekomme. 

Vi opdaterer løbende med information.
Vil du vide mere, kan du kontakte

Annette Henriksen

ahe@insatech.com
2761 4528


 
Downloads