Logo

Kort om OxyGuard

OxyGuard er en dansk virksomhed. De beskriver selv, at de blev grundlagt med det primære formål, at skabe udstyr der ville give brugerne præcis det udstyr, de havde brug for.

Den første iltsonde, der forlod OxyGuard-anlægget i 1987, introducerede en ny standard inden for aquakultur. Sonden var pålidelig, nøjagtig, slidstærk, nem at bruge og havde en lang levetid sammenlignet med alt andet udstyr på markedet. Lige så vigtigt var det overkommeligt for selv de små dambrugere! 

Siden da er akvakultursektoren vokset fra små manuelt håndterede dambrug til en verdensomspændende industri. OxyGuard forsætter med at levere topmoderne udstyr, der imødekommer de nye og skiftende behov i sektoren. Med et team af nogle af verdens bedste ingeniører, et kreativt arbejdsmiljø og en kompromisløs vision om altid at levere det bedste, de kan til deres kunder, forsyner de sektoren med nye løsninger, der følger med den teknologiske udvikling og giver deres kunder stabiliteten og den nødvendige konkurrenceevne på markedet.

På deres anlæg i Danmark har de samlet alle dele af produktionen under ét tag. De enkelte trin fra idé til færdigt produkt sker samme sted. De forsøger at lave et kreativt arbejdsmiljø med et minimum af hierarki og en stor grad af samarbejde.

Besøg Oxyguards hjemmeside

Se alle Oxyguard produkter her
Insatech Oxyguard Team
Tilbage til toppen

Search