Logo

Leder du efter et måleinstrument til din instrumenterings proces? Hos Insatech finder du et bredt udvalg af instrumenter til instrumenteringsprocesser i  de fleste industrier. Hvad enten du skal måle tryk, flow, niveau eller temperatur, så forhandler vi instrumenter vi kan stå inde for, og med vores erfaring hjælper vi dig med at finde et procesinstrument, der passer til netop din opgave og behov.

Kan du ikke finde det du leder efter, eller hvis du er i tvivl om hvilket instrument, der passer bedst til din proces, så kontakt os, så vi sammen kan afklare dine behov.

Læs mere om valget af måleinstrumenter

336RESULTATERNULSTIL
Mini Cori Flow 169
Coriolis masseflow

Bronkhorst Mini Cori-Flow

Mini Cori-Flow kan anvendes til både væske- og gasapplikationer og leveres i fire modeller med forskellige måleområder fra 50 mg/h til 300 Kg/h.

Cori Flow 169
Coriolis masseflow

Bronkhorst Cori-Flow

Coriolis-måler til applikationer med behov for måling, regulering og dosering af væske- og gasflow. Måleområde fra 200 g/h til 600 kg/h.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Nano RCEN15K Front 1440P 16 9
Coriolis masseflow

Yokogawa ROTAMASS TI Nano masseflowmåler (1,5 t / h)

Nano er en masseflowmåler, der bringer høj nøjagtighed til applikationer med lavt flow, selv under ekstreme installationsforhold. Typiske applikationer er doserings- og batchsystemer, præcisionscoatings, højtryks gasser m.m. Flow op til 1,5 tons per time.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Prime RCUP25S Essentialdisplay Front 1440P 16 9
Coriolis masseflow

Yokogawa ROTAMASS TI Prime masseflowmåler (255 t / h)

Prime er en masseflowmåler, som er ideel til en bred vifte af applikationer, med mange muligheder for valg af procestilslutninger. Desuden har Prime-serien markedets laveste tryktab, og fås til en favorabel pris.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Supreme RCUS38S Ultimatedisplay Front 1440P 16 9
Coriolis masseflow

Yokogawa ROTAMASS TI Supreme masseflowmåler (170 t / h)

Denne coriolismåler sikrer dig optimal performance, selv under de mest krævende driftsforhold, fra kryogene- til højtemperatursapplikationer med flows op til 170 t/h. Supreme byder blandt andet på den højeste nøjagtighed, samt industriens bedste nulpunktsstabilitet og er ydermere alsidig i optioner. Typiske applikationer er måling af smeltet svovl, højpræcisions batch- og doseringsoperationer m.m.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Intense RCET34S Ultimatedisplay Front 1440P 16 9
Coriolis masseflow

Yokogawa ROTAMASS TI Intense masseflowmåler (50 t / h)

Denne robuste coriolismåler er designet til højtryksapplikationer. Med Intense-serien går sikkerhed og performance hånd i hånd, imens boks-i-boks designet minimerer indvirkninger af vibrationer i rørene. Intense benyttes blandt andet til hydrauliske applikationer, komprimerede gasser og offshore applikationer til f.eks. chemical injection. Flow op til 50 t / h.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Hygienic RCEH40S Front 1440P 16 9
Coriolis masseflow

Yokogawa ROTAMASS TI Hygienic masseflowmåler (76 t / h)

Flowmåleren er specielt designet til fødevarer, bioteknologi- samt pharma-applikationer, med procestilslutninger i diverse clamps og mejeri-koblinger. Designet er kompakt, drænbart og tåler CIP / SIP. For at undgå at beskadige produktet, benyttes en lav excitationsfrekvens, samt lav flowhastighed. Hygienic-serien benyttes blandt andet ved fermenteringsprocesser, produkt kvalitetskontrol, styring af føde til bioreaktorer m.m. Flow op til 76 t / h.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Giga RCEG2HS Ultimatedisplay Front 1440P 16 9
Coriolis masseflow

Yokogawa ROTAMASS TI Giga masseflowmåler (600 t / h)

Coriolis-serien til high-flow applikationer, selv med et maksimum flow på op til 600 t/h, er nøjagtigheden i det lave flowområde stadig god. Dette gør denne flowmåler ideel til applikationer som cementering af borehuller, boremudder, loading / unloading af produkt, distributionsnetværk og meget mere. Med Giga-serien tilbydes et bredt udvalg af procestilslutninger, der let matcher rør, så der ikke er behov for ombygninger. Ydermere er der ingen krav til lige rørstykker før og efter måleren. 

Insatech Yokogawa Digitalyewflo Vortex Flowmåler 694 16 9

Yokogawa DigitalYEWFLO vortex flowmåler

Vortex flowmåleren er ideel til at måle på gas og damp da selve målingen ikke påvirkes af ændringer i tryk og temperatur. Der kan måles med et meget stort turn-down, op til 33:1 med den samme høje nøjagtighed. Den nøje gennemtænkte sensorkonstruktion bevirker at nul-punktet er meget stabilt og måleren kræver derfor intet vedligehold.

No results found

Instrumenter og Instrumentering

Vi har instrumenter til flere forskellige opgaver og brancher.
Når du skal vælge instrumenter til din proces, er der flere aspekter du skal overveje, for at finde det eller de rigtige instrumenter til netop din applikation. 

Vælg det rigtige måleinstrument

Herunder har vi opsat nogle af de spørgsmål du kan overveje, når du skal vælge et instrument til din opgave:

  • Hvad skal du måle i din applikation?
  • Er der særlige forhold i din proces, du skal tage hensyn til?
  • Er der faktorer i procesomgivelserne, der har betydning eller indflydelse på dine målinger?
  • Hvilket medie skal du måle på?
  • Hvilket måleprincip er bedst egnet?
  • Hvordan skal dine data behandles?
  • Hvad er dine behov i forhold til blandt andet præcision og nøjagtighed?
  • Er der nogen lovgivning du skal overholde i forbindelse med din applikation?
  • Skal instrumentet have nogle godkendelser?

Hvordan vi hjælper dig med din instrumentering

Foruden et bredt udvalg af produkter, der passer til de fleste industrier, hjælper vi dig gerne med af vælge det produkt, som passer bedst til dine behov. Der er jo ingen grund til at købe den dyreste radar, som kan tåle procestemperature op til 450 grader, hvis din procestemperatur er væsentlig lavere, eller den præcise Coriolis flowmåler, hvis du kan nøjes med en mekanisk flowmåler.

Vores erfaring, gør det desuden muligt at hjælpe dig med at overveje alle aspekter i din proces - også dem du måske ikke selv havde tænkt på eller har erfaring med. Ligeledes kan vi bistå dig i din procesoptimering. Kontakt en af vores produkteksperter inden for din branche.

Har du behov for afklaring, udvælgelse af de bedst egnede instrumenter til netop dine behov, samt installation og opstart - så kan vores projektteam hjælpe dig fra tanke til færdigt produkt.

Tilbage til produktoversigten

Vi har mere end 30 års erfaring i procesindustrien

Se, hvad vi kan hjælpe med i din branche

Tilbage til toppen

Search