Kvalitets- og miljøpolitik

Kvalitets- og miljøpolitik

Effektiv og kompetent - Lønsom - Udviklings- & kundeorienteret - Miljøbevidst - ISO9001

 

Medium_maxordus070500018

Kvalitets- og miljøpolitik

Vi ønsker at være kendt som en troværdig samarbejdspartner for vore kunder og leverandører:

  • Effektiv og kompetent
  • Lønsom
  • Udviklings- og kundeorienteret
  • Miljøbevidst


Vi ønsker at levere kvalitetsprodukter til kunder, der forstår vigtigheden af at handle med en virksomhed, der bliver ved med at eksistere. Dette betyder, at kunder skal være beredt til at betale en fair pris, der sikrer, at Insatech A/S har råd til at yde en god service.


Vi arbejder efter følgende 4 punkter:

En kvalitetsleverandør af kvalitetsprodukter.

  • Vor definition af kvalitet.
  • Korrekt udstyr til opgaven.
  • Korrekt udstyr til aftalt tid på rette sted.
  • Korrekt dokumentation til udstyret.


En kompetent partner på alle niveauer.

Vi ønsker kompetente og velmotiverede medarbejdere, og vil oparbejde et miljø, der er tiltrækkende, samtidig med at vi sikrer, at alle medarbejdere kan udvikle sig selv til fælles gavn.
Alle vore medarbejdere har 5 ekstra fridage om året. Efter 1 års ansættelse indgår medarbejderen i en fleksibel pensions-&forsikringsordning. For alle medarbejdere planlægges der træning og efteruddannelse ved den årlige personlige udviklingssamtale.

En ansvarlig partner.

Vi er eksperterne vedrørende den korrekte anvendelse af det udstyr, vi leverer, og derfor påtager vi os ansvaret for udstyrets korrekte funktion.
Kunder, der ønsker det, kan få en 30 dages Funktionsgaranti for opgaver, der er aftalt med os - desuden tilbyder vi Opstart af udstyret, med uddannelse af brugeren.


Vi afholder kurser og seminarer for alle kunder, der ønsker det - emnerne der tages op, og på hvilket niveau de skal behandles, aftales med kunden på forhånd, så vi sikrer, at kunden får det optimale udbytte af seminaret.
Vi yder 24 timers service - vore kunder kan altid komme i kontakt med én af vore medarbejdere.


En fair partner.

Tilfredse kunder er vort grundlag for fremtidig vækst. Vi vil altid søge at være fair overfor vore kunder og leverandører, og dermed sikre den tillid, der er basis for langvarig samarbejde.
Insatech's produkter og service skal tilfredsstille ordregiverens specificerede krav og forventninger, vi skal kende og registrere vore nøglekunder og deres interesser tilstrækkeligt godt, til at kunne forstå behov og forventninger.

Downloads
Insatech ISO 9001 Certificering - [Formularer og Certifikater]
Insatech ISO 9001 Certification - [Formularer og Certifikater]