JOB: Rejselysten servicetekniker til marineautomation

JOB: Rejselysten servicetekniker til marineautomation

 

JOB: Rejselysten servicetekniker til marineautomation

Stillingen:

Som Service&Commissioning Engineer vil du stå for etablering/produktion af vores systemer, der primært består af tavleproduktion, programmering af controller og operatør interface, test og dokumentationsarbejde, alt sammen fra vores nye værksted i Bårse ved Præstø. Dernæst indebærer stillingen installation og opstart af vores systemer globalt om bord på skibe.

Forventede rejsedage er ca. 150+ om året, og når du ikke er på servicejob, vil du indgå i den interne serviceafdeling i Bårse. I forbindelse med forberedelse og opfølgning på servicejobs, skal du forvente, at der efterfølgende er noget administrativt ”skrivebordsarbejde”.

Faglige kvalifikationer:

Vi forestiller os at du er uddannet elektriker, automatiktekniker eller tilsvarende evt. suppleret med 2-3 års relevant erfaring. Du skal være rejsevant og god til at supportere kunder via mundligt og skriftlig kommunikation på engelsk. Det forventes at du er engageret og hjælpsom over for dine kolleger og at du er positiv selv i pressede situationer.

Det vigtigste er at du har fagligheden i orden og kan yde en god service til vores kunder. Det indebærer blandt andet at du har erfaring med flg.:

 • Soft- og hardwareidriftsættelse/ -udvikling
 • PLC/SCADA dataopsamlingsløsninger
 • Kravspecifikationer/dokumentation
 • Tavle design/PC-Schematic
 • Design/P&I diagrammer
 • Proces projektering
 • Instrumentering

Personlige kvalifikationer:

Evnen og vilje til samarbejde er alfa og omega for at få succes i jobbet. Du er ærlig og tillidsvækkende, og du har det nødvendige overblik, der kræves for at have ”styr på” dine opgaver fra start til slut.

Da dit arbejde foregår over hele verden, er det vigtigt, at du respekterer kulturforskellene, og har lyst til at kommunikere positivt, og til tider tålmodigt, med dine omgivelser. Endvidere er du er i stand til at bevare overblikket i ofte hektiske og pressede situationer.

Du er selvmotiverende og ser muligheder frem for problemer, og du håndterer professionelt, at de projekter du er ude på, ikke altid skrider helt frem som planlagt. Du og din familie er 100 % afklaret med den rejseaktivitet, der er i stillingen.

Der tilbydes:

En ansættelse i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi arbejder efter en udpræget entreprenør og indgangsætter ånd. Det betyder:

 • En energisk arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, hvor professionalisme er i højsædet  
 • En grundig oplæring inden for tekniske og markedsmæssige forhold  
 • Gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling  
 • Et arbejdsmiljø præget af positiv stemning, hjælpsomhed, gensidig respekt og godt humør  
 • Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning  

Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne, frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.

Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Virksomheden:

Vi består i dag af 80 medarbejdere, og du kan læse mere om os her på siden og på www.insatechmarine.com

Insatech Marine afdeling består af 16 medarbejdere. Vi har 6 teknikere, der står for produktion af vores systemer samt installation og opstart om bord på skibe. Derudover beskæftiger 10 kolleger sig med salg, engineering&projektstyring.

Vores Marine afdeling udvikler, leverer og installerer systemer til indsamling af data fra skibe herunder måling af brændstofforbrug, drejningsmoment på skrueaksel, elektrisk effekt fra hjælpemotorer, skibets position og dybgang, vindhastighed m.m.

Vi arbejder også med bunkersystemer til brug ved salg og køb af brændstof til forhindring af manglende levering. Derudover tilbyder vi omfattende installationer, idriftsættelse, undervisning samt service og vedligeholdelse, der sikrer vores kunder så lidt nedetid som muligt.

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer til: kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 55 31 13 55.