HI-Industri messe

HI-Industri messe

 

Medium_hi17_logo_dk_outline

HI-Industri messe

Insatech vil igen i år være at finde på HI-Industri messen som vil blive afholdt 3 - 5 Oktober i Herning.
Her vil vi stå klar til rådgivning inden for automation og en lille snak, i Hal M på stand nr. 9486.
På HI medbringer vi en lang række instrumenter til procesindustrien. Og selvfølgelig har vi plads til at vise vores nyeste skud på stammen. 
Nemlig vores to nye leverandører Atlantium og Harbonim. 

UV teknologi til vandbehandling

Atlantium kommer med ny UV teknologi og løsninger til vandbehandling. Læs mere om hvordan teknologien benyttes i fødevare- og pharmabranchen på artiklen her til venstre. Du vil bl.a. kunne stifte bekendtskab med et UV enhed på standen og få en fornemmelse af, hvordan dette produkt adskiller sig fra den gængse UV teknologi og ikke mindst metode, og dermed hvordan den leverer øget værdi i form af reducerede omkostninger.  

Kvalitetsventiler til procesindustrien


Vi vil også introducere dig for Harbonim og deres mange forskellige typer kvalitetsventiler fra sikkerhedsventiler til reguleringsventiler, som bruges overalt i procesindustrien. 

HI er en stor industri messe med 10 forskellige haller, hvor der vil stå virksomheder fra forskellige industrier, som automation, energi, logistik, værktøj og produktionsudstyr og rådgivning inden for innovation, klar til at vejlede jer med instrumenter eller services indenfor deres speciale.

Vi glæder os til at se jer.

For mere info klik her