Logo

Vores kalibreringsteam består af kalibreringsteknikere, der alle har en teknisk baggrund og dagligt kalibrerer instrumenter. Det giver os en god forståelse for dine udfordringer og behov. Vores kalibreringsydelser omfatter både sporbar og akkrediteret kalibrering, som kan udføres enten on-site eller in-house i vores kalibreringslaboratorium.

Hvilken kalibreringsydelse du har brug for afhænger af dit måleudstyr og dine kalibreringsbehov. Oftest er kravene til kalibrering brancheafhængige.

Har du brug for rådgivning eller behovsafklaring angående kalibrering af dine måleinstrumenter, kan du kontakte vores Servicedesk+45 7060 6095. Vi har service- og kalibreringsfaciliteter samlet under ét tag. Det betyder, at du både kan få repareret, justeret og kalibreret dine måleinstrumenter eller koordineret den samlede opgave, med os som partner.

På denne side kan du læse om:

Bestil din kalibrering

Vores kalibreringsydelser 

Sporbar kalibrering on-site

On-site udfører vi sporbare kalibreringer på: 

  • Temperatursensorer
  • Tryk- / differenstrykmålere
  • Energimålere
  • Væskeflowmålere
  • Vejecellesystemer
  • pH og ilt-målere

Vi udfører desuden kalibreringer hos dig ved revision eller sommernedluk. Her medbringer vi selv sporbart kalibrerede referenceinstrumenter, og kalibreringerne dokumenteres enten på dine egne certifikater eller på vores certifikater udfærdiget i henhold til ISO 9001.

Derudover kan vi tilbyde at udføre akkrediterede kalibreringer af dit TOC- / Ledningsevneudstyr on-site. 

Hvornår skal du vælge sporbar kalibrering?

Sporbar kalibrering udføres ofte on-site og er et oplagt valg, når du ikke har mulighed for at undvære dit instrument eller kravene til din installation ikke nødvendiggør en akkrediteret kalibrering.

Akkrediteret kalibrering

On-site udfører vi akkrediterede kalibrering på:

  • TOC- / Ledningsevneudstyr

Foruden vores sporbare og akkrediterede kalibreringer on-site, foregår mange af vores kalibreringer i vores eget kalibreringslaboratorie, hvis forhold sikrer, at din kalibrering altid overholder kravene til akkreditering.

In-house udfører vi akkrediterede kalibreringer på: 

  • Ledningsevneudstyr
  • Gasflowmålere / controllere
  • Temperatursensorer
  • TOC-analyzere

Husk at når dit udstyr skal kalibreres in-house hos os, er det vigtigt at, du udfylder og sætter kontamineringserklæringen på pakken med dit udstyr.

Hvorfor vælge akkrediteret kalibrering?

Den akkrediterede kalibrering af dine måleinstrumenter forstærker dine kunders og myndighedernes tillid, da den giver et væsentlig bedre dokumenteringsgrundlag end den sporbare kalibrering. Dokumentationsgrundlaget eliminerer en masse spørgsmål og tidskrævende leverandørvurderinger.

Med akkrediteret kalibrering får du:

  • Dokumenteret viden - der betyder, at du sparer omkostninger og tid, herunder reducerede omkostninger forbundet med upræcise målinger. 
  • Tilliden til dit produkt og proces forøges - da dine kritiske måleinstrumenter er evalueret af et uafhængigt kalibreringslaboratorie, som er godkendt af en 3. part (DANAK).
Se vores scope
Kalibreringsteknikere i Insatechs kalibreringslaboratorie

Vores kalibreringslaboratorium

Vores akkrediterede kalibreringer foregår i vores 180 m² store kalibreringslaboratorie. Det er designet efter boks-i-boks princippet, som betyder, at der ikke er nogle ydre påvirkninger, og at temperaturen kan holdes stabilt.

Miljødata, fra diverse indbyggede målere, sendes direkte til skærmene på hvert arbejdsbord, så vores teknikere hurtigt kan aflæse miljøparametrene og skrive dem på dit kalibreringscertifikat. Vores kalibreringslaboratorium overvåges desuden af DANAK for at sikre, at vi overholder den internationale standard ISO / IEC 17025:2005.

Vi har samlet alt, hvad du behøver at vide, for at indsende dit udstyr til kalibrering.

Læs hvordan du sender dit udstyr til kalibrering

Hvorfor vælge Insatech?

Vores kalibreringsteam har stor erfaring og indsigt i både sporbare og akkrediterede kalibreringsmetoder. Derfor er du med vores kalibreringsteam sikret:

  • At både dine sporebare og akkrediterede kalibreringer altid udføres på den mest effektive måde – både teknisk og økonomisk, så du sparer tid og penge
  • Dokumentation, som forstærker både dine kunders og myndighedernes tillid
  • Rådgivning og assistance ved opsætning og vedligehold af dit kalibreringsudstyr 

Se vores udvalg af kalibreringsudstyr

Kalibreringstekniker i gang med en akkrediteret kalibrering

Andre serviceydelser til din kalibrering

Til din kalibrering kan du tilkøbe én eller flere af følgende serviceydelser:

  • En serviceaftale, hvor vi hjælper dig med at holde styr på dine kalibreringsintervaller, så du altid overholder dine terminer
  • Hjælp til at udarbejde en Standard Operating Procedure (SOP)
  • Træning og assistance af dine medarbejdere, i dine kalibreringsprocedurer, så I sikrer den mest optimale drift

Kalibrering af måleinstrumenter - hvorfor?

Kalibreringer opleves af mange som et dyrt, nødvendigt onde. Ét stykke papir, der dokumenterer og underbygger interne og eksterne krav. Er du nysgerrig på, hvad en kalibrering af dit måleudstyr egentlig bidrager med til din proces, vil vi anbefale dig at læse artiklen: ”Er kalibrering kun et nødvendigt onde?".

Artiklen fremhæver de positive følger, som en kalibrering kan have for dig og din forretning. Derudover kan artiklen gøre dig klogere på kalibreringsudstyr og de bagvedlæggende og teoretiske processer i kalibrering af måleinstrumenter generelt.

Du kan blandt andet læse om:

  • Måleevne
  • Acceptkriterium
  • Nøjagtighed og usikkerhed
  • Forskellen på en sporbar og (sporbar) akkrediteret kalibrering

Kalibreringer er ikke kun de kalibreringsydelser vi tilbyder her hos Insatech, men også de kalibreringer du foretager med dit eget kalibreringsudstyr. Kalibreringer kan dermed foregå i kalibreringslaboratoriet, on-site og du kan også selv udføre kalibreringer i nogle applikationer, hvis du har det rette kalibreringsudstyr. Hvilken kalibrering, der indfrier dine behov afhænger derfor af din applikation, branche samt kravene heri. 

Behovsafklaringen er dog ikke noget artiklen gør dig klogere på – men det kan vi hjælpe dig med.

Kontakt os for behovsafklaring
Tilbage til toppen

Search